tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Välkommen till oss på Prylstaden! Vi driver en webbutik med fokus på smarta prylar som gör vardagen både lättare och tryggare. Prylstaden.se var först i Sverige med ett seriöst sortiment av spionprylar och annan övervakningsutrustning, och är fortfarande den mest engagerade butiken i landet när det gäller dessa teman.

Vi som driver Prylstaden är ett gäng engagerade entusiaster och hela konceptet med vår butik föddes ur rent intresse. Vi ligger hela tiden steget före våra konkurrenter när det gäller uppdatering av sortimentet, vi vet vilka häftiga prylar som är på väg ut och är först med att beställa hem dem.

En trygg e-butik

Vi köper dock inte in vad som helst - tvärtom så är vi väldigt noga med att själva testa alla produkter - från backkameror till spionutrustning - innan vi säljer dem till våra kunder, för att kunna garantera att endast de bästa varorna säljs här på prylstaden.se.

För att ytterligare öka tryggheten för våra kunder så ger vi 30 dagars öppet köp, om inget annat anges, och 1 års garanti.

Lägst pris i Sverige

Om du stöter på en produkt som finns i Prylstadens sortiment till lägre pris än vi säljer den för så får du köpa den för samma låga pris som konkurrentbutiken säljer den för. Dessutom får du 10 % rabatt på hela din order. Detta är vårt sätt att garantera att Prylstaden alltid är ditt billigaste alternativ.

God service handlar förstås inte bara om låga priser, utan om vilket bemötande man får och vilken hjälp man kan vänta sig. Vi på Prylstaden blir jätteglada över att få hjälpa dig välja rätt backkamera, eller annan produkt. Vi kan våra produkter utan och innan och visar dig gärna för- och nackdelar som kan underlätta inför ditt köp. Dessutom gör vi allt vi kan för att leverera din beställning snabbt; och är effektiva i hanteringen av såväl returer som reklamationer.

Välkommen!

om oss