tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Övriga produkter

Prylstaden.se säljer inte bara backkameror och andra bilkameror, vi driver en webbutik med ett stort urval av alla möjliga prylar som underlättar vardagen och gör den tryggare. Vårt initiala fokus var faktiskt att skapa ett gediget sortiment av spionprylar, alltså dolda övervakningsprylar, och fortfarande är just denna kategori kanske vår mest centrala.

Just backkameror och bilkameror i övrigt är saker som växer i popularitet för var dag som går. När man väl har kört med en backkamera är det svårt att återgå till backkameralös körning. Ens kontroll växer så oerhört mycket.

Övervakningssystem

Allt fler väljer att låta installera någon typ av övervakningssystem hemma, i fritidshuset eller på kontoret. Varför riskera stölder och ovälkomna gäster när det faktiskt finns så enkla åtgärder att ta till?

Urvalet av övervakningssystem här på prylstaden.se är gediget. Här finns produkter för alla behov och prisklasser - vi säljer dagligen till såväl privatpersoner som större företag. Vi är högst seriösa och erbjuder enbart kvalitetsprodukter.

Spionkameror

Våra spionkameror kommer i alla möjliga påhittiga utföranden: som bordsklocka, penna eller vägguttag! Man kan använda spionkameror på många olika sätt, och så länge man använder dem i sitt eget hem, sitt eget kontot, eller fast på sin egen kropp så är allt i sin ordning. Var dock alltid försiktig med att publicera smygfilmat material!

Trackers och buggdetektorer

I Prylstadens sortiment av prylar finns också GPS-trackers för diverse ändamål, och - såklart - buggdetektorer (rätt ska vara rätt!). VÄlkommen att botanisera fritt bland våra grejer och tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över.